Pár mondatban rólunk

Cégünk 1979 óta működik családi vállalkozásként

Szolgáltatásaink sokrétűek, nem ismerünk lehetetlent. Álmodd meg, mondd el nekünk, és mi megvalósítjuk. Legyen az a szüleid régi bútora új köntösben, az autód új belsővel, a kerti hintád, a fogorvosod széke, a fitnesz klubod párnái, az újonnan induló bárod belső kárpitozása. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, és személyre szabott segítséget nyújtani a döntésben minden ízlésnek és korosztálynak. Garancia a munkánkra a sok éves szakmai tapasztalat, az elégedett, újra és újra visszatérő partnereink, és az összeszokott, dinamikusan működő csapat, akik célja, hogy a lehető legjobban életre keltsék az elképzelésed.

A kárpitozott bútorok az életterünk egyik legfontosabb része, önálló egészek, amiket sok oldalról lehet megközelíteni, vegyünk akár egy patinásan megöregedett antik szófát, esetleg egy retro fotelt modern, fiatalos köntösben. Nem mindegy hogy döntesz, hisz jó esetben sok-sok évig fognak az életed részei lenni. Dönts hát bölcsen, és bízd szakemberekre a megvalósítást, hogy bizonyosan azt lásd, amit megálmodtál.

Történetünk

Cégünk indulásának kezdete családi vállakozásként, kárpitozott bútorok felújításával és készítésével.

Folyamatos bővülés a lakossági szegmensben, kerti bútorok ponyvázása, ajtó - és falkárpitozás, belső kárpitozás, matrackészítési munkálatok

Cégünk átalakulása betéti társasággá, és terjeszkedés a szolgáltató szegmens felé. Szállodák-intézmények-szórakozóhelyek belső kárpitozása, modern- és antik bútorok kárpitozása, valamint hajókárpitozás.

Export téren is hatalmas terjeszkedésbe kezdtünk. Fitnesz-és orvosi gépek kárpitozása, fogorvosi-gyógyászati-egyéb speciális székek/asztalok kárpitozása.

Ezért válasszon minket!

  • Szaktudás

    Garancia a munkánkra a sok éves szakmai tapasztalat, összeszokott dinamikus csapat.

  • Igényesség

    Referencia munkáink hűen tükrözik csapatunk elhivatottságát és igényességét munkáink iránt.

  • Fejlődés

    Folyamatos innováció. Mindent megteszünk fejlődésünk érdekében.

Rólunk mondták

"Szakmai tudásuk és hozzáállásuk a megrendelőkhöz párat ezen a téren."

Kovács Zoltán

"Igényesség és pontosság jellemzi a Tölgyes Kárpitos Bt. munkáját. Nem létezik számukra megoldatlan feladat."

Rácz Erik