Pályázat

A projekt keretében egy gyakornok foglalkoztatását biztosítottuk, szakképesítése 34 542 05 OKJ azonosító számú kárpitos. A projekt megvalósítása során 100%os támogatásban részesült a gyakornok havi bruttó bére, annak járuléka 2016.09.01-től 2017.05.31-ig. A személyi jellegű ráfordítás kiegészült a dolgozók részére juttatott havi 5.000,- Ft cefetériával (étkezési utalvány). A mentori (szakmai kapcsolattartó) tevékenységet az ügyvezető látta el, aki több évtizedes gyakorlattal, szakmai tapasztalattal rendelkezik.
A tevékenységért havi bruttó 75.000,- Ft juttatásban részesült a 9 hónapig tartó projekt megvalósítása során.
A projekt keretében szintén 100%-os támogatással kis értékű eszközöket vásároltunk nettó 299.900,- forint értékben, továbbá egy csavarkompresszort tartozékokkal nettó 950.555,- forint értékben. Az eszköz beszerzések alapvetően elősegítik a gyakornok tevékenységét, szakmai előrehaladását, mivel igen korszerűek, a korábban használatban levőknél hatékonyabban üzemeltethetőek. A beszerzések a gyakornok "felszerszámozását" szolgálták, a napi munkavégzéséhez nélkülözhetetlenek. E korszerű eszközök beszerzésével biztosítottuk, hogy munkáját kiváló minőségben végezze, hasznosítva a képzés során szerzett legkorszerűbb ismereteket.
A műszaki és szakmai háttér együttesen garantálta, hogy ismeretei bővüljenek, munkatapasztalatai birtokában a munkaerő piaci kilátásai kedvezően alakuljanak.
A projekt fizikai megvalósításával egy korszerű ismeretekkel rendelkező, igen jól felkészült dolgozóval bővült a vállalkozás.